H e r s t e l d   H e r v o r m d e   G e m e e n t e

D o o r n s p i j k   -   N u n s p e e t

Vanuit de activiteitencommissie
Als activiteitencommissie komen we elke eerste maandag van de maand bij elkaar. Tijdens elke vergadering staat het doel van ons als commissie centraal. Het doel van de activiteitencommissie is tweeledig, de samenhorigheid vergroten staat bij ons hoog in vaandel en daarnaast het inzamelen van geld t.b.v. de nieuwbouw van ons kerkgebouw. Met onze activiteiten proberen we alle leeftijden te bereiken. Van jong tot oud!

Wij zijn te bereiken via ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Agenda
Zaterdag 8 februari
Winterwandeling

Activiteiten D.V.

Winterwandeling
Op 8 februari is er weer een winterwandeling. Houdt de komende kerkbode in de gaten voor meer informatie. Wilt u zich alvast opgeven, dan kan dat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Marktdag 06-06-2020
Zoals u wellicht weet, organiseren wij sinds 2018 ieder jaar een marktdag. Ook dit jaar hopen wij dat weer te doen. De organisatie is inmiddels weer in volle gang. De afgelopen weken hebben alle sponsoren, adverteerders en kraamhouders een mail gehad. De eerste aanmeldingen zijn inmiddels ook weer binnen.

Wilt u ook graag met een kraam op de markt staan? Wilt u graag adverteren in het boekje wat voor de markt wordt uitgegeven? Of wilt u op een andere manier uw bijdrage leveren? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Houdt u de datum alvast vrij?

Hapjes
Heeft u iets te vieren? Een verjaardag of jubileum? Dan past daar een lekker hapje bij. Bestellingen en informatie via fam. G. Klaassen. U kunt de familie Klaassen bereiken op de volgende telefoonnummers: 0525-662029 of 06-22538359.

Oud ijzer
Wilt u het oud ijzer komen brengen, dan graag een telefoontje. De container staat bij fam. Vinke (06-20740365). Het oud ijzer voor de bakken leggen. Het adres voor uw oud ijzer is: Zuiderzeestraatweg West 144 te Doornspijk.

Frituurvet
Gebruikt vet kunt u Inleveren in gesloten (!) verpakking in de container bij Kringloopwinkel De Vuurdoorn. Alvast hartelijk dank!

Een hartelijk groet namens de activiteitencommissie,
Marnix Bons, Hennie Bultman, Ria van Deelen, Gerrit Hoekert, Klaas Koers, Bernhard van den Poll, Tina Vinke en Gerrianne Koers

Agenda